Bagte frugter

Bagte frugter kan laves på rigtig mange måder!

Jeg har to favoritter:

Bagte æbler med kanel og hasselnøder

Og, som vist på billedet, bagte pærer eller ferskner, toppet med skyrcreme, mørk chokolade og hakkede nødder. Desserten kan sagtens friskes op med friske bær el., hvis den skal serveres for gæster.

BLOG 038

 

4 modne nektariner
50 g mascarpone
125 g skyr
½ tsk. ren vaniljepulver
2 spsk flydende honning eller agavesirup
1-2 spsk hakkede nødder
mørk chokolade
friske hindbær

Sådan gør du:
Halver nektarinerne og fjern stenene. Fordel dem i en bradepande med bagepapir med skæresiden nedad. Bag nektarinerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min. Rør mascarpone godt sammen med skyr, vanilje og honning/agavesirup, smag cremen til. Hak nødderne groft. Anret de bagte nektariner med creme, hakkede nødder, revet mørk chokolade og friske hindbær.

OBS: Du kan bruge andre frugter, f.eks. æbler, ferskner, pærer el.

Leave a Reply