Raw cake uden mel eller sukker

Som lovet starter jeg hermed ugens dessert-opskrifter med denne lækre raw cake!

Jeg har lavet den rigtig mange gange og ALLE der har smagt den elsker den! Selv børnene ville hellere have denne end den “almindelige” lagkage, da jeg lavede den sidste gang til min datters 4 års fødselsdag!

BLOG 042Kagen er super nem at lave og tager ingen tid, da den ikke skal bages!

Du skal bruge:
125 g pekannødder og/eller valnødder
150 g dadler
5 spsk. kakaopulver
4 spsk. kokosmel
2 spsk. agavesirup
½ tsk. Salt
Bær el. til pynt

Sådan gør du:
Blend nødderne til groft mel. Tilsæt dadlerne uden sten og blend til massen hænger sammen. Tilsæt kakao, kokosmel, agavesirup og salt. Blend til massen er ensartet, men stadig med struktur. Pres massen ned i en lille form med film eller bagepapir.
Sæt kagen på køl i 1 time. Skær kagen ud i små firkanten og pynt med nødder og kokosmel.

/Lærke

 

 

1 Comment on Raw cake uden mel eller sukker

  1. Heidi Graabech
    november 12, 2014 at 5:33 pm (3 år ago)

    mums det er en fantastisk kage

    Svar

Leave a Reply