HVORNÅR SKAL VI AFSTED IGEN?

Fredag d. 6/3 drønede hele familien afsted til Rønbjerg Feriecenter!

20150306_120852959_iOS
Mine to børn, Oscar og Laura glædede sig helt vildt!
De havde et par uger forinden modtaget en rigtig fin pakke fra Dayz Resort med bamsen ”Funny”, en madkasse, et par tatoveringer og et par reflekser. ”Funny” var med Oscar i skole, men han blev desværre glemt i skoletasken hjemme i gangen, da Oscar pludselig blev syg med feber… 🙁

20150307_102650243_iOS

Da vi ankom til Rønbjerg Feriecenter var der så mange spændende ting, at Oscar heldigvis livede helt op! Vi blev taget rigtig godt imod af en sød pige i receptionen! Her fik vi grundig information om centeret, aktiviteterne osv. Vi fik en fin oversigt over alle aktiviteterne der foregik i weekenden. Vi blev næsten helt stressede af alle de muligheder der var, en weekend i Rønbjerg Feriecenter var vist næsten for kort tid… Roen faldt dog hurtigt på os igen, da vi satte os ned med en god kop kaffe, imens ungerne legede i det rigtig fine legeland!
Legelandet var delt op i en lille afdeling for de helt små børn og en stor afdeling for de større børn. Her var både klatrevæg, rutsjebaner, klatrestativer, trampoliner, store legoklodser osv.

HYTTEN
VI boede i en fin lille hytte tæt på den udendørs legeplads og hoppepude og kun 1 minuts gang fra selve centeret. Hytten lå ned til en lille sø, hvor der også var mulighed for at stå på vandski. 20150308_074927738_iOSHytten var rigtig fin og ny renoveret. Den var indrettet med to soveværelser med en dobbeltseng i hvert værelse, et rigtig pænt badeværelse og en åben stue/køkken afdeling. Til hytten var der også en fin lille terrasse. Der var lige præcis det der nu er brug for!

 

AKTIV FERIE20150306_151125535_iOS

Jeg er som kostvejleder selv meget aktiv i min hverdag! Derfor var det også super fedt at se, at der var rig mulighed for at være aktiv i Rønbjerg Feriecenter! Der var masser af udendørs muligheder i form af fodboldbaner, baskeball-baner, forhindringsbaner, minigolf osv. Indendørs var der mulighed for at gå i den store sportshal og tage et spil badminton, squash, tennis el. Hvis man havde brug for at røre sig mere, var der også mulighed for at gå i deres Fitness-center! Stor ros til Rønbjerg Feriecenter for at have så mange muligheder for at være aktive sammen som familie, også selvom man er på ferie!

BOWLING OG SPILLEMASKINER

Lørdag eftermiddag besluttede vi os for at tage en times bowling nede i bowlinghallen. Vores børn havde aldrig bowlet før, men der blev stillet en fin børnebane op til dem, så det var en stor succes for dem! I bowlinghallen var der også mulighed for at spille pool og se sport på en storskærm. I forlængelse af bowlinghallen var der en afdeling med masser af forskellige spille automater, air-hockey osv. Her fik børnene også en masse sjov tid til at gå….  🙂 20150307_143358522_iOS

BADELAND

Ethvert Feriecenter har selvfølgelig også er badeland. Badelandet var rigtig fint, med flere forskellige bassiner, så der både var til de helt små og de store legebørn..
Der var vandrutsjebaner, boblebad, vipper, bølgebassin osv.
Lørdag aften fik vores datter Laura lokket hendes far med til Disko-aften i badelandet. Der var diskolys og god musik, lige noget for både en pige på 4½ år 😉

AKTIVITETERNE

Som skrevet i starten, fik vi ved ankomsten en fin oversigt over de aktiviteter der var mulighed for at deltage i. Børnene kunne tegne, eller lave andre kreative ting, i tegneværkstedet. 20150307_091823452_iOSLørdag eftermiddag blev der så trukket en vinder af tegnekonkurrencen.
Dayz maskot ”Funny” gik rundt i centeret og delte slikkepinde, tatoveringer og balloner ud, til stor glæde for alle børnene! I sportshallen kunne man være med til at lave små cirkus/gøgler- aktiviteter og om aftenen blev der lavet ballondyr i tegneværkstedet.

 

 

 

 
RESTAURANT

Lørdag aften havde vi bestilt bord på restauranten for at smage deres Vinter Buffet. Restauranten var fyldt med mennesker, så det var godt, at vi havde bestilt bord. Buffeten bestod af forret, hovedret og dessert + en børnebuffet. Det var super lækker mad! Der var flere forskellige slags kød og kartofler, lækre saucer og en virkelig lækker og fyldig rødkålssalat! Til børnene var der en børnevenlig buffet og softice og pandekager til dessert! Restauranten lå, så børnene sagtens kunne løbe i legelandet eller tegnevækstedet, imens vi kunne nyde maden i vores eget tempo. Prisen for voksne var 189,- og børn (fra 3-12 år) var 69,- En helt rimelig pris, vi gik derfra mætte og glade!
Vi havde også bestilt bord til deres ”Søndags Brunch”, men vi blev desværre nødt til at melde afbud, pga. sygdom i halvdelen af familien. Ideen med at tilbyde en søndags brunch er super god! Man skal tjekke ud af hytten seneste kl. 10.00, så vores plan var egentlig, at få pakket bilen, få tjekket ud og så nydt en søndags brunch i restauranten i fred og ro.

20150307_164225042_iOS
WELLNESS

Rønbjerg Feriecenter har også deres egen wellness afdeling! Jeg havde planlagt at prøve en af de mange behandlinger af om søndagen, inden vi skulle hjem. Det har jeg til gode, til næste gang, da halvdelen af familien var syge søndag morgen L -Men så har vi til gengæld en rigtig god grund til at komme igen snart! J Deres wellness afdelingen indeholder bl.a. dampbad, hvileområde, inden- og udendørs spa og et hav af forskellige behandlinger, f.eks. massage med varme sten, spa face, tyrikisk bad, mud lerindpakning osv.

PERSONALET

En stor del af vores oplevelse i Rønbjerg Feriecenter var den utrolig gode behandling vi fik af hele personalet, hele vejen igennem!

Rønbjerg Feriecenter skal have en kæmpe stor ros for den måde de behandler deres kunder på! Om det var personalet i receptionen, personalet i kiosken, eller tjeneren i restauranten, så var det ALTID med en utrolig stor venlighed, et smil på læben og en følelse af at de virkelig nyder at arbejde i Rønbjerg Feriecenter, tak for det!

ANMELDELSEN

Da min mor ringede til mig søndag aften, for at høre om vores weekendtur i Rønbjerg Feriecenter, spurgte hun, om der slet ikke var noget negativt at sige… Nej, det er der faktisk ikke! Vi havde en SUPER skøn weekend i Rønbjerg Feriecenter! Der var alle de muligheder der skulle være, og flere til… Hele familien kom fuldstændig ned i gear og vi har alle sammen følelsen af, at vi har været på fere, ikke ”bare” på weekendtur.

Jeg kan varmt anbefale alle familier, at hive et par dage ud af den travle kalender og tage et tur til Rønbjerg Feriecenter! Vi måtte love vores børn, at vi tager til Rønbjerg Feriecenter igen, ellers ville de simpelthen ikke med os hjem 🙂 (-der skulle nu heller ikke meget overtalelse til….)

En stor tak til Rønbjerg Feriecenter for en rigtig god oplevelse for hele familien!

Vi kommer helt sikkert igen, snart! 😀

HUSK at du lige nu kan booke et ophold i Rønbjerg Feriecenter med 10% rabat, hvis du skriver ”Testfamilien” ved din bestilling.

 

(Se flere billeder fra anmeldelse på Testfamiliens hjemmeside her. )

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply