3-dages juicekur fra Unplugged juice

Jeg modtog min 3-dages juicekur fra Unplugged juice med posten i en fin kasse med fryseelementer, så juicen var kold og frisk da den kom frem!

Jeg havde fået besked på at juicen ville ankommen mellem kl. 9-12, så jeg forsøgt at strække morgenen med et glas vand med citron så længe som muligt, men da klokken nærmede sig 12, måtte jeg selv i gang med at presse en frisk juice med gulerødder, rødbede, appelsin og citron, for ikke at få en alt for dårlig start på kuren.

20151009_094958000_iOS

Juicen kom lidt over 12, og så var det bare med at komme i gang!
Juicekuren var en REN grøntsagskur, dvs. ingen frugter el. i juicen….
Det var en KÆMPE udfordring for mig!….
Når jeg selv laver juice, er jeg vant til at lave efter 80/20 princippet, altså 80% grønt og 20% frugt, men jeg tror aldrig at jeg har lavet en REN grøntsagsjuice.

Der var 5 forskellige juice og et aloe vera shot til hver dag!
20151010_074947000_iOS

Hver dag skulle startes med et shot aloe vera, for at få gang i tarmsystemet. Smagen var lidt en udfordring, men jeg fik skyllet det ned med et glas citronvand!

Dagens første juice var lavet af hvidkål, gulerødder og agurk, den smagte okay og den gav en fin mæthed.

Dagens anden juice var med Fennikel, agurk og gulerødder, det var den bedste af dem alle. Fennikel giver en dejlig eftersmag af lakrids, hvilket var ret lækkert.

Jeg oplevede ikke egentlig voldsom sult på noget tidspunkt, det jeg savnede mest var at tygge på noget. Jeg følte at mine tænder var beskidte og min ånde lugtede af blegselleri….

Juice nr. 4 og 5 var de største udfordringer for mig, den ene var med gulerødder og grønkål og den anden med agurk, spinat, hvidkål og blegselleri. De faldt ikke i min smag, desværre. Jeg måtte spise et par rå gulerødder og et par stykker agurk til aften, da jeg ikke kunne få drukket det hele af hverken juice 4 eller 5.

Juice nr. 6 som indeholdte salat, agurk, spinat og mynte skulle indtages ca. 2 timer inden sengetid.

Jeg oplevede at jeg tissede utrolig meget, især i det første døgn.

Jeg fik en let hovedpine, som kom og gik lidt, men ikke noget voldsomt og ikke noget der ødelagde dagen for mig.

Jeg var mere træt end normalt, men igen heller ikke noget der ødelagde mine dage! Jeg fik engang i mellem et par ”down perioder”, hvor jeg absolut ikke gad at drikke juice mere, men de gik ret hurtigt over igen. Et tyggegummi i ny og næ hjælp mig meget, så jeg fik lidt at tygge på.

Det var som sagt en KÆMPE udfordring at det var ren grøntsagsjuice! Jeg måtte bukke under og spise ærtesuppe den sidste aften, jeg kunne simpelthen ikke få flere grøntsagsjuice ned! Det var ikke sulten der fik mig til at spise suppen, det var kun pga. smagen at jeg måtte ty til noget andet end juice.

20151009_101428000_iOS

Efter at have prøvet denne juicekur er jeg absolut ikke afskrækket fra at prøve det igen!

Jeg er overbevist om at kroppen har sindsygt godt af at få en pause og blive ”skyllet igennem” med rene råvarer!
Jeg er overrasket over at jeg ikke følte mere sult end jeg gjorde!
Jeg tror, at det er det, der afskrækker mange for at prøve, de er bange for at blive for sultne, men hvis man bare får drukket nok væske ved siden af, er sulten ikke noget problem.
Jeg lavede vand med frisk citron eller appelsin i, for at få lidt ekstra friskhed ind i mellem de lidt tunge juice.

Jeg vil anbefale andre at prøve en ren grøntsags juicekur, hvis man er vant til at få rene grøntsagjuice, ellers er det nok, for de fleste, en lidt for stor udfordring både at skulle leve uden fast føde og kun drikke rene grøntsager.

Efter kuren kunne jeg godt mærke, at min mave lige skulle i gang igen.
Jeg blev hurtig mæt og havde egentlig ikke lyst til andet end noget let mad som salat, frugt osv.

Selvom kuren var hård, så er jeg ikke i tvivl om at jeg har gjort noget godt for min krop i de dage og jeg skal helt sikkert rense min krop igennem med endnu en juicekur inden længe ingen, dog skal det helt sikkert indeholder frugter næste gang! 🙂

Du kan læse mere om Unplugged juice og deres forskellige juicekure her

(OBS: Juicekuren er sponsoreret af Unplugged juice, men “anmeldelsen” er helt og holdent min egen mening!)

 

 

 

 

Leave a Reply