Hvorfor vælge mig som din kostvejleder?

Et forløb hos mig er 100% personligt! Her er ingen pakkeløsninger!

Jeg tager udgangspunkt i dig som person, din baggrund, dit liv og dit mål!

Et forløb hos mig er drevet af sundhed! Vi skal have fyldt dit liv op med sunde og nærende fødevarer og så vidt muligt skal vi undgå at sætte din mad i kasser med regler og restriktioner!

Det er vigtigt, at bevare det naturlige forhold til maden, det skal være afslappende at spise. Derfor tæller jeg heller aldrig selv kalorier og sætter heller ikke mine kunder til det! Vedvarende ændringer sker ikke ved hjælp af restriktioner, stramme planer og regler. Det kan være godt i en ganske kort periode, men det ender altid med at man falder i, igen, igen igen…

Psykologisk forskning har vist, at selvbestemmelse har altafgørende betydning for om man er i stand til at gennemføre og fortsætte en livsstilsændring. Derfor går jeg meget op i at inddrag dig og dine ønsker i forløbet!

Jeg har en særlig interesse i at hjælpe familier og børn med at leve et sundere liv! Jeg er selv mor til 2 børn på 5 og 7 år, og ved derfor godt hvor svært det kan være at få tid til at lave sund kost, dyrke motion og samtidig have overskud til børnene og manden derhjemme… Men det kan altså godt lade sig gøre! :) Det kræver, at hele familien er indstillet på en sundere hverdag, kontakt mig gerne hvis du ønsker et forløb for hele familien!

Her er ingen hokus pokus, du skal gøre arbejdet, men jeg vil gøre alt for at støtte og hjælpe dig godt på vej! Jeg glæder mig til at høre fra dig! /Lærke20150727_061410000_iOS

5 Comments on Hvorfor vælge mig som din kostvejleder?

 1. pia kusk
  november 10, 2014 at 7:37 pm (4 år ago)

  Hejsa.
  Er selvstændig frisør og daglig dagen er meget travl, da jeg først er hjemme efter kl 18 hver dag.. Har en datter på 1 år snart halvanden og vi prøv,er så vidt muligt at leve sund. Har et problem med jeg har PCO som også kan Være skyld i jeg har svært ved at tabe mig. Men giver ikke kun det skylden. Synes din side ser meget interessant ud og er go inspiration. Og vil helt sikkert prøve nogle af dine opskrifter
  Hilsen pia

  Svar
  • Lærke Mosgaard
   november 10, 2014 at 7:47 pm (4 år ago)

   Hej Pia

   Tak for din besked!

   Jeg er glad for at du finder god inspiration på min side!
   Jeg er sikker på at mange af opskrifterne vil falde i god jord hos hele familien!

   Du er altid velkommen til at sende mig en mail: rydopidinkrop@kostvejledning-lm.dk , hvis du en dag får brug for et forløb eller ekstra motivation og inspiration til at leve det sunde liv! 🙂

   Mange hilsner fra Lærke

   Svar
 2. Anette Jacobsen
  november 16, 2014 at 9:06 pm (4 år ago)

  Jeg er en pige som både vejer formeget og har sukkersyge. Jeg har haft svært med at finnde lækkra opskrifter uden sukker og jeg har prøvet at bage dine kærneboller og de er supergode. Har nu også tænkt mig at lave dine desserter. Du inspererer mig meget med dine spennende og lækkre opskrifter, så derfor vil jeg gerne ha dig som kostvejleder

  Svar
  • Lærke Mosgaard
   november 16, 2014 at 9:09 pm (4 år ago)

   Hej Anette

   Tak for din besked!
   Tak for dine søde ord, det varmer altid! 🙂

   Vil du sende mig en mail: rydopidinkrop@kostvejledning-lm.dk , så kan vi skrives ved om hvilket forløb du er interesseret i.

   Mange hilsner fra Lærke

   Svar

Leave a Reply